Pätkä elämästäni

Hei. Vaikka aika älykäs olenkin, niin nyt minua kyllä vedettiin nenästä oikein kunnolla. Ihmettelin miten sairaslomalaisen roskien vienti kestää ja kestää. Kyllähän tämä uuden asunnon roskien kierrätys systeemi on eri järjestyksessä, kuin Espoon, mutta voiko silti se lajittelu kestää melkein kaksi viikkoa??!! Odotin ja odotin. Jokaista rappukäytävän kolahdusta luulin sairaslomalaisen paluuksi roskakeikalta… No, sitten vihdoin kun saapui, saapuikin sairaalasta :(. Kyllä minun ja Han Sebon ilo oli ylimmillään. Vaikka Han Sebon arkiset askareet eivät saaneet helpotusta, päinvastoin, oli Han Sebo keittänyt kotiinpaluun kunniaksi oikein kahvitkin. Minä puolestani vein sille lelupossuni, mistä lähtee hirvittävä ääni, niin ettei sillä uskalla edes leikkiä,  mutta kun olin saanut sen juuri häneltä lahjaksi, niin ajattelin sen ilahduttavan. Ja kyllähän se ilahduttikin, huusi oikein Han Sebon katsomaan sieltä kahvinkeittopuuhista. Kannatti vetää tästä narusta, sain muutamat ylimääräiset rapsutukset ja ainahan se on mukava kuulla, kun niin viisaaksi kehutaan.

Sairaslomalaisen parin viikon poissaolo muutti sitä hirveästi! Miten siitä tulikin niin ylimielinen. Tiputtelee tavaroita, eikä nosta niitä!!! Minä en usko, että lääkäri määrää tuollaista. Nostokielto, en olekaan kuullut ennen!  Kyllä harmittaa, kun Han Sebo joutuu huhkimaan hulluna ja sairaslomalainen ottaa vaan rennosti.  No, aluksi otti. Ei enää. Meniköhän lääkitys pieleen vai mitä lie sattunut, mutta aikamoisessa kunnossa se on. Enkä minä muuta osaa tehdä, kuin istua vieressä ja välillä tökätä kuonolla. Aamuisin se on eniten sekaisin, tukka pystyssä hoipertelee vessaan ja sieltä takaisin jos osaa. Joskus osaa, joskus ei.  Aika usein eksyy siivouskomeroon. Han Sebo ihmetteli, kun tässä uudessa talossa, erehdyin aluksi ulkoa tullessa menemään kerrosta alemman asunnon ovelle, luullen sitä meidän oveksi… Kyllä minua pikkuisen enemmän hämmästyttää tämä sairaslomalaisen touhu!!! Seuraavaksi muutama otos minusta!

20191024_162717

Tälläista minun arki on. Likaisten sukkien keskeltä yritän löytää levähdyspaikan. Emäntä olisi rajannut sukat pois, mut en antanut. Halusin näyttää todellisen kuvan elämästäni.

20200402_095008

Tässä olen keittiöapulaisena. Hujaus sinne, toinen tuonne ja pikkusen tänne….
20200401_170542

Han Sebon kanssa ulos lähdössä…

20200401_170357

Vielä vessaankin… aina tämä kestää niin kauan…

Törmäsin lajitoveriini. Kerrankin joku oli samalla aaltopituudella kanssani. Nyt kyllä täytyy sanoa, etten tunnista itsekään kumpi on kumpi. Molemmat niin sporttisia ja tyylikkäitä…
IMG-20200312-WA0000

Tästäpä ei sen enempää kuin, ettei huvittanut kotiin lähtö..

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kirjoita kommenttisi tähän ... (sähköpostia ja kotisivua ei tarvitse kirjoittaa)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s