Sataa se aavikollakin

Satoi sitten muutaman tunnin aikana koko vuoden satsin. Kadut lainehtivat niin, että nilkkaa myöten jalat kastuivat läpimäriksi, vaikka vaan kaupassa pyörähdin. Koulusta tuli viesti, että koulupäivä on peruttu, luokkahuoneet lainehtivat. LM oli onnellisesti matkalla kouluun, eikä takaisin kääntyminen sujunut mitenkään näppärästi. Aamuruuhka oli pahimmillaan, eikä sitä ainakaan helpottanut valtavat vesilammikot. Muutaman tunnin kuluttua hän kuitenkin saapui tältä koulumatkaltaan. Näytti sitten kuvia, mitä luokkakaverit (ne jotka olivat ehtineet perille asti) lähettelivät koululta. Pihalla oli vettä nilkkoihin asti ja luokissa

25.11.2015 Doha ( Qatar Day)

25.11.2015 Doha (Qatar Day 25.11.2015)

polviin. Viemärisysteemit ovat aika onnettomat. Kaikki koulut eivät suinkaan olleet peruttu. Suomalainen koulu oli tietenkin täydessä työn touhussa, niin kuin Brittikoulukin. Muista en tainnut saada mainintaa facebookiin.

 

Dohassa vähän satoi ( Qatar Day 25.11.2015)

Kuva: Qatar Day 25.11.2015

Sponsori kertoi, miten työkaverinsa vaimo oli ajellut uudenkarhealla maasturillaan isoon lätäkköön ja sinne oli auto uponnut. Ei ole se auto enää käyttökelpoinen. Moottori oli kastunut, niin kuin koko sisustus sekä kaikki muukin. Eihän tämä Suomen sateisiin verrattuna ollut mitään, pientä tihuuttelua. Hiekkaan, kuivuuteen, aurinkoon, helteisiin ovat tottuneet, eivät sateisiin. Kyllä sellainen yhtäkkinen 50 asteen helle yllättäisi meidät suomalaisetkin ja varsinkin jos se tulisi tammikuussa. Olisi aika hankala löytää tuulettimia.

IMG_20151201_092226

Kuva: Terja 1.12.2015

K lähti käymään pahimman sateen aikaan maidon ostossa. Oli löytänyt jostain laukun pohjalta sadevarusteet (golfarit osaa varautua joka säähän). En minä vaan tajunnut, minä muutin aavikolle, eikä siellä sada ikinä. No, kuitenkin. Kaupasta tultua oli ihmetellyt, kun heidän lainehtiva pihansa olikin ihan kuiva. Imuauto oli käynyt imaisemassa vedet ja se oli siinä. Mitä sitä viemäröintiin panostamaan, kun homman voi hoitaa noinkin.

Jotkut puhuivat, että kivasti se sade raikasti. En minä mitään huomannut.  Huomasin vaan entistäkin likaisemmat ikkunat. Eipä niitä pitkään tarvinnut ihmetellä, kun neljä pesijää tuli hoitamaan homman käden käänteessä. Tälläinen palvelu pitäisi joka naisen saada,
huokaa vaan, että onpas likaiset ikkunat, niin samassa pesijät ovat paikalla :).

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Sataa se aavikollakin

 1. Ritva sanoo:

  Varmaan oli kokemus, joka tuskin toistuu ihan pian!
  Kunpa mekin taalla Malagassa saisimme vetta vaikka ihan pikkuisen!
  Eipa ole satanut moneen kuukauteen. On niin polyista!
  terveisin
  Ritva

  Liked by 1 henkilö

Kirjoita kommenttisi tähän ... (sähköpostia ja kotisivua ei tarvitse kirjoittaa)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s